Thursday, December 13, 2012

~Kalau Dah Suka Warna PINK!!~

Semuanya nak warna pink.  Pantang nampak warna pink.  Mesti tertarik.  Kalau dulu time membeli baju untuk adriana asyik-asyik pink.  Mentang-mentang anak pompuan, bolehlah dibelinya warna pink.  Tapi memang banyak betul baju adriana yang berunsurkan warna pink.  Dapat sikit-sikit warna pink pun jadilah.  Itulah asben kata asyik-asyik pink.  Tak ada warna lain agaknya. :D  Biasalah the pinky gal.  Heee..

Oklah akan ku cuba untuk tukar kesukaan warna pink itu ke warna yang lain.  Tapi tetap rasanya tak boleh.  Tengoklah warna background blog pun nak pink jugak kan.  Pink sana, pink sini.  Nasib hari nie tak pakai baju kurung warna pink.  Tapi seingat aku masa aku interview untuk kerja aku sekarang nie aku pakai baju kurung warna pink tau.  Baju pink, tudung pink.  Tapi kasut taklah warna pink.  Heeee...

Jom tengok apa yang aku beli warna pink.  Sebenarnya dah beli lama tapi sebab gambarnya sudah ada, aku buatlah satu entry.  Penat amik gambar bagai nak rak, tapi terbiar saja.


Inilah barang yang aku beli.  Dua barang yang warna pink.  Selipar dan tempat penyangkut baju.  Betul ke panggil tue?


Apa nak katakan kalau dah suka warna pink.  Pink tetap di hati.  Nak dijadikan cerita masa pi Jusco hari tue bawak mak ngan ayah jenjalan, masuk kedai RM5.  Sekali ternampak dua benda di atas nie.  Mula-mula aku nampak selipar nie.  Memang nak cari selipar nie.  Boleh pakai dalam rumah.  Nampak pulak warna pink apa lagi terus jea capai.  Kalau amik pink tak adalah berebut nak pakai selipar nie dengan asben kan.  Mesti tak tergamak dia nak menyarungkan selipar pinky nie.  Tapi ada dia kisah.  Bukan aku pun pakai sangat. :D


Dan ini lagi satu barangnya.  Cantik jea tersangkut kat ampaian.  Heeee.  Dari dalam nampak pink jea kat ampaian.  Heeee..Itu jelah cerita aku mengenai warna kegemaran aku.  Antara korang ada tak yang macam aku?Suka warna PINK!!!:D

Oklah..
Till then.
Publish!





                                                                                                                          

1 comment:

atanayuiman @ Jue said...

saya pun salaj seorang peminat tegar warna pink.!
i'm a pinky_gal25@yahoo.com