Pages

Wednesday, July 7, 2010

jawapan dilemaku

Kali nie nak cerita pasal dilema yang pernah aku ceritakan sebelum2 nie...aku telah mengalami dua dilema.  satu mengenai dilema ingin membuat keputusan dan satu lagi dilema menunggu keputusan.

Nak tahu apa yang ditunggu2??jeng..jeng..jeng..

pic from google

Seminggu sebelum peod aku saje try buat pregnancy test.  Mula2 check tak dak dua line.  aku tinggalkan dulu test tue..sekali aku ternampak ada dua line tapi samar-samar.  So, aku tunggu jealah dulu.

Bile da lewat 5 hari aku pun pi klinik.  sebabnya peod aku nie selalu teratur.
So, doktor telah pun mengesahkan yang aku MENGANDUNG. 
masa pi klinik doc cakap aku da 4 minggu.


Note : Dilema yang kedua tunggu dulu yea..kalau da settle nanti akan aku ceritakan..:-0

Note : Aku sedang mengalami alahan..oh..

ke genting pula..

Lama da patutnya entry nie dikeluarkan tapi atas sebab-sebab kesihatan aku terpaksa melupakan seketika mengenai blog aku nie..nie kesinambungan cerita aku ke perak selepas tue kami ke genting pulak. jomlah tengok gambar kisah perjalanan kami ke genting.  nielah 1st time aku menjejakkan kaki ke Genting. antara excited dan tak. hehehe

bertolak dari perak, umah kawan aku
jom kita ke genting

adriana sudah tidur

da sampai batang kali, nampak tak genting atas tue..
aku kata tingginya
adriana da bangun
adriana






nie kali kedua adriana naik benda alah nie.
nasib dia nak naik.papa adriana yang beria2 nak surh dia naik lagi.
asben kata orang lain plak jaga.jom suh adriana naik lagi.

Itu jealah..masa nak balik hujan punyalah lebat.  kami selamat tiba di Melaka jam 11.00 malam.


Note : Syok jugak pi genting...