Wednesday, December 12, 2012

~Menang Peraduan Pa&Ma Dan Disney Junior~

Salam semua dan selamat petang.

Petang yang mendung dan memendungkan diriku ini.  Hahaha..Ayat tak boleh blah.  Entah kenapa minggu nie membosankan dan semangat nak buat kerja tue sikit-sikit jea ada dalam diri.  Lagi tak boleh blah.  So petang nie aku nak tulis entry yang best-best jea untuk menghilangkan kekusutan dalam diri.

Entry best lagi tak boleh blah.  Hehehe..Hari tue saje join Peraduan anjuran Pa&Ma.  Tengok hadiahnya Mickey Mouse Clubhouse Lunch Box eksklusif.  Tak tahulah macam mana eksklusifnya.  Yang penting aku dapat.  Boleh bagi pada adriana.

Aku saje tengok-tengok web Pa&Ma, then terjumpa peraduan nie yang sangat mudah so apa lagi.  Aku pun joinlah.

Then minggu lepas aku dapat email kata menang peraduan nie.  Wah seronoknya.  Walaupun hadiahnya kecil tapi oklah.  Dapat jugak lunch box dari Mickey Mouse Clubhouse.  Boleh bagi pada adriana.  :D  Itu jealah cerita aku mengenai peraduan.  

Till then.
Love...AA
Publish!





                                                                                               




4 comments:

Zuraidah Butang said...

wah besh nye..rajin masuk peraduan ye kak..:)

Zuraidah Butang said...

wah besh nye..rajin masuk peraduan ye kak..:)

Nurafni Yunhendri said...

jeles la kak fida asyik menang aje..nak la jugak..

Nurafni Yunhendri said...

jeles la ngan kak fida asyik menang aje..nak la menang juga...