Thursday, December 13, 2012

~Family Portrait 2012~

Salam semua dan selamat pagi khamis.

Hari ini sudah 13 Disember.  Lagi beberapa hari lagi tahun 2012 mahu meninggalkan kita dan tahun 2013 bakal menjema.  Semoga tahun ini memberi seribu satu kenangan dan tahun 2013 memberi sinar kepada kita semua.  Semalam adalah hari lahir mak aku.  Kita orang ada buat makan-makan sikit.  Gambarnya later yea aku update di sini.  Sambut kecil-kecil jea.  Sambut pun kat rumah mak tapi adalah surprisenya.

Sebelum aku update kisah semalam mengenai sambutan besday my mom, pagi ini aku nak update mengenai family portrait kami sepanjang tahun ini.  Sebanyak 8 keping gambar jea yang kami ada.  Nak bergambar berempat memang payah.  TIme yang bersesuaian barulah dapat bergambar empat beranak.  Kalau jalan ke mana-mana empat beranak lagilah susah.  Memang tak akan ada gambar berempat kalau tak bawak mr tripod.  So ini jealah gambar-gamabar yang ada sebagai kenangan untuk aku dan keluarga.

Jom layan gambar family portrait kami sepanjang tahun ini.  Layannn...

Ini gambar masa kami pegi ke Kuala Lumpur.  Ini pun gambar beli di KL Tower.  Ceritanya ada di SINI.

Gambar kami di pagi raya Aidilfitri.  Ceritanya ada di SINI.

Gambar kami masa raya kedua kalau tak silap.  Masa nie ke JB untuk melawat nenek aku.  Gambar di diambil di Danga Bay. 

Ini pulak gambar yang diambil masa di Pulau Pangkor.

Masih di tempat yang sama di Pulau Pangkor.

Ini pulak gambar di Gunung Lang Ipoh.  Ceritanya di SINI.

Gambar nie dari kamera bff aku.  Masa nie dalam bot di Gunung Lang.

Last but not least, gambar candid cuma aku yang fokus.  Ini pun dari kamera bff aku.  Tq my lovely fren.  Sayang hang. :D

That's all..
Till then.
Love...AA
Publish!!





                                                                                                                        


3 comments:

nor faezah alias said...

kak...org da wat acc gmail..ape gmail akk?xde kredit lor..heee

that's all
love NFA
publish!!

adianiez AIDA said...

gambo aida paling kurang if nak dikira. sebab aida tukang amik gambo! gambo sekeluarga??? memang jarang juga dpt snap, fida. kecuali hari raya hi hi...

rina_mazlan said...

seronokla gi jenjalan..