Pages

Friday, December 7, 2012

~Lunch Bersama~

Tadi masa lunch, aku lunch bersama cc dan juga seperti biasa mira mokhtar.  Korum masih tidak mencukupi sebab kak nisah masih dalam cuti bersalin.  Kak, cepatlah keje.  Boring tau.  So tengahari tadi kami ke Mydin untuk mengisi perut.  Hehehe.  Sebenarnya cc ajak keluar nak jumpa menantunya yang datang dari terengganu berkursus.  So aku bawaklah cc.  Memang nak keluar ke Mydin, so boleh jea bawakkan.

Lepas dah jumpa kita orang terus ke Mydin sebab masing-masing kelaparan.  Betul tak mira mokhtar?Makan cepat-cepat sebab ada kerja nak buat di opis.  Settle makan masuk supermarket jap nak beli barang.  Dah settle baru balik.  Jom tengok gambar mereka.  Gambar aku non ado.

Inilah cc Noraini. 

Dan ini mira mokhtar.  Senyum jea ari nie kan ko.  Sebab dapat berita gembira.  Untuk pengetahuan korang dia sangat-sangat happy sebab kontraknya disambung selama setahun.  Happy for it!!Berkat ko buat solat hajat kan.  Tapi!!!Ko kena jugak cari kerja lain.  

Dan gambar last sekali iaitu gambar makanan yang cc makan tadi.  Cc makan laksa tadi.  Ini ditujukan buat Kak Nisah, 'Kak, cc kata laksa nie tak sedap.  Tunggu nisah masak laksa untuk kita.'  Nak tanya akak lagi, 'bila nak masakkan laksa untuk kita orang?'  Kang ada yang tersepak batu nie.  Lepas cc makan laksa cc mual.  Entah mana silapnya.  So cc teguk air 100 plus.  Itu jealah cite aku untuk tengahari tadi.





                                                                                                                       

No comments: