Pages

Thursday, December 27, 2012

~Happy Birthday To N.F~

Yeahhhh..

Aku ingat birthday dia bulan lepas.  Apalah punya orang.  Lepas tue bulan lepas tak wish pulak.  Hahaha.  Aku ingat tarikh tapi tak tahu bulan 11 atau 12.  Boleh gitu.  Nak tanya segan. Aku kan pemalu orangnya.

So hari ini memang sah besday dia bila dia sendiri tanya macam nie " kak...xde present ke tuk org?"  Copy paste dia cakap tadi.  Heeee.  Aku pulak boleh reply "Present?".  Ok nak cover cepat-cepat tengok kalendar.  Hari nie 27hb.  Mesti besday dia nie.  Nak tahu birthday siapa?N.F kan??  

Hahhh..Tadaaa..Inilah N.F, Nayli Firzanah.  Comel kan??Anak buah aku nie.  Dah besar kan??Tapiiiii ada satu yang masalah kat budak kecik nie.  Bila dia jumpa aku dia nangis.  Tak nak kat aku.  Sabar jealah budak nie.  Geram.  Ok, dia panggil aku obek!Obek tue macam mak long lah.  Panggilan dalam family kita orang as a baweanese.  Aku bukan nak cite budak nie dan bukan besday dia pun.  Takkan pulak dia berchatting dengan aku pulak kan.  Panggil kakak pulak.  Terasa muda remaja.  Kahhhh.  Apa aku melalut nie?Faham ke apa aku tulis?Sebab mengantukkan itu yang banyak melalut.  

Inilah birhday girl.  N.F iaitu Nor Faezah.  Girl ke?  Ini ummi pada gambar girl di atas.  My sis in law.  Oklah, dengan ini kakak iparmu yang comey lote ini nak ucapkan Selamat Hari Lahir Yang Ke 26 tahun.  Boleh kan mention umur.  Nanti orang tahu adik ipar i muda lagi padahal kakak ipar tak boleh terima hakikat tahun depan umurnya sudah tidak 20an lagi.  Huahuahua.  Ucapan, semoga sentiasa dimurahkan rezeki, dipanjangkan usia dan semoga impian anda akan tercapai.

Aku suruh request nak apa?Dia suruh aku nyanyikan lagu untuk dia.  Buang tebiat ke nak suruh ahkak ko nie menyanyi?Dah fikir abis-abis?Heeee.

Happy birthday to u, happy birthday to u..
Happy birthday to nor faezah, happy birthday to u..

Allah Selamatkan Kamu
Allah Selamatkan Kamu
Allah Selamatkan Nor Faezah
Allah Selamatkan Kamu
Amacam merdua tak suara?Silalah nyanyi sendiri yea wahai adik.

Last but not least

Selamat Ulang Tahun Kelahiran Yang Ke-26!
Yeah !
Happy Birthday To You! 

Note>>>Gambar mereka aku copy paste dari FB SIL...Jangan mare..Larikkkk
 





                                                                                               

1 comment:

Fiza Rahman said...

Sama2 comel.

Happt birthday to NF.