Pages

Monday, December 10, 2012

~I Love Australia~

Salam semua dan selamat pagi.

Nak cerita pasal souvenir dari Australia.  Belum pernah sampai lagi tapi dah jatuh cinta dengannya.  Hehehe.  Tak pernah pun menjejakkan kaki lagi di Australia.  Macam manalah keadaan kat sana kan?Mesti best.  Tak apa ada rezeki siapa tahu kan boleh sampai ke sana.  Sebenarnya dapat gift daripada Kak Rehan yang pegi ke Australia tempohari.  Aku ada cite di SINI yang aku teman kak rehan beli beg untuk ke Australia.

So, kak rehan telah selamat pulang ke tanahair khamis lepas.  Welcome home!!!Dan inilah gift dari kak rehan.  Cute sangat.  Time kasih kak rehan.

I Love Australia.  Dapatlah mengubatkan kekecewaan mengenai Australia kan mira mokhtar??Sob sob sob..

Tadaa....Inilah koala yang comel dari Australia.  Cute kan??Again and again tq kak rehan untuk gift yang cute ini.





                                                                                                                        

No comments: