Thursday, December 6, 2012

~Datuk Fazley Yaakob Follow Aku Di Twitter~

Nak jugak buat entry nie setelah mira mokhtar yang buat entry dulu.  Copycat!!Huihhh..Idea sape?Hehehe..Entry mira mokhtar di SINI.  Ini entry sebab teruja punya pasal.  Toing..toing...toing..Yelah antara ramai-ramai artis yang aku follow hanya Datuk Fazley yaakob saja yang follow aku balik di twitter.  Mahu tak excited??Artis pulak tue.  Siapalah aku nie kan??Hanya insan biasa.  Cewahhhhh..Sudah merepek aku nie.

Oklah apa-apa pun terima kasih kepada Datuk Fazley kerana sudi follow twitter saya.  Hah..Tetibe saya pulak.  Ngeee...Pada kengkawan blog yang ada twitter meilah follow aku jugak di SINI.  Sekian terima kasih.

Nota kaki>>>Sekarang nie aku lebih suka bertwitter daripada berfb..:D







                                                                                                                     

1 comment:

fiza said...

Wah...retis tu yg follow. Saya tak der account twitter lah.