Monday, December 24, 2012

~Lauk Buat Mak!~

Assalamualaikum..^_^

Selamat malam semua.  Korang buat apa??Kejap lagi nak layan drama Terlanjur Cinta dan semestinya selepas itu drama Adam dan Hawa.  Sejak mak tak sihat, mak kena banyak berpantang dalam makan.  Alhamudulillah, kaki mak sudah pun beransur pulih.  Harap semoga mak cepat sembuh.

Dua tiga hari nie mak hanya makan lauk yang simple.  Macam orang dalam pantang.  Teringat pulak masa aku pantang mak layan aku makan dan masakkan untuk aku.  Weekend hari tue dapatlah aku masakkan untuk mak.

Inilah lauknya.  Masak pindang ikan senangin.  Seriously aku memang tak pernah masak lauk nie.  So hari tue aku masak dan mak yang ajar.  Mak duduk dan aku ikut arahan mak.  Heeee..Anak-anak aku suka pulak makan nasi dengan lauk nie.  So lepas nie bolehlah aku masak di rumah pulak. 

Itu jealah cerita mengenai mak aku.  Doakan semoga mak aku cepat sembuh yea.  Thanks dan selamat malam sekali lagi untuk kalian!








                                                                                                                  

1 comment:

amieda said...

best wo masak pindang tu...arwah mak akk cukup suka makan masak pindang ikan parang...teringatnye