Monday, January 30, 2017

DAY 24 : 31 Days Challenge By JDT Blogger - 3 Warna Kegemaran

Assalamualaikum.

Hai.

Selamat malam semua. Kena kejar beberapa entri yang sudah ketinggalan. Ada tiga empat entri juga yang mahu disiapkan untuk cabaran JDT Blogger ini. Inilah akibatnya kalau kerja bertangguh. Memang tak disengajakan. Mula hari khamis badan keletihan. Mood pun tak ada nak menulis. Semua plan rosak.

Untuk entri ini, mahukan tiga warna kegemaran. Senang saja. Aku warna kegemaran yang pertama haruslah pink, kemudian ungu dan akhir sekali merah. Itulah tiga warna kegemaran aku. Kebanyakkan koleksi baju aku berwarna pink sampaikan anak aku Adriana pun aku asyik pilihkan warna pink. Nasib dapat anak perempuan masa tu. Jadi gian pink memang tak boleh hilang.

Salah satu koleksi baju kurung aku yang berwarna pink. Kain baju kurung ini memang beli sedondon dengan kawan aku Myra Mokhtar. Memang nak pakai sama. Tapi sejak ada orang pandang pelik bila kami pakai baju sama, aku malas nak sedondon lagi. Haha...

Itu sahaja entri ringkas untuk malam ini. Bersambung lagi dengan entri yang seterusnya. Jenuh nak mengarang wei. Sekian dan wassalam.

#jdtblogger  
#31dayschallengebyjdtblogger

Salam pena,
Fyda Adim

No comments: