Pages

Wednesday, January 18, 2017

DAY 14 : 31 Days Challenge By JDT Blogger - Media Sosial Saya

Assalamualaikum.

Hai.

Selamat malam semua. Malam ini hati terasa sendu. Entahlah. Akibat membaca kiriman mesej tadi membuatkan hati sebal kemabal. Tak dapat diungkapkan dengan kata-kata. Aku berdoa agar ada keajaiban yang mengeluarkan aku dari kemelut ini.

Dahlah, baiklah aku siapkan tugasan hari ini lebih baik. Untuk tugasan hari ini, dikehendaki menyiapkan entri berkenaan media sosial saya. Kalau sebelah kanan sidebar aku memang ada letakkan segala media sosial aku.

Aku ada tiga media sosial. Yang paling lama adalah Facebook, kemudian Twitter dan barulah di Instagram. Tapi aku paling aktif di Insta. Dekat FB nampak kewujudan aku sebabnya aku link Insta ke FB. Jadi nampaklah status aku sentiasa bergentayangan di FB tu.

Kalau nak add aku di FB, bolehlah cari Fyda Adim.

Insta aku pula fyda2683. Aku memang rajin upload di Insta. Kadang rajin juga guna InstaStory. Gitulah.

Akhir sekali akaun Twitter. Akaun ini pun nampak aku sentiasa ada sebab blog aku dilinkkan di akaun ini. Jadi nampak aku sentiasa update. Itu sahaja media sosial aku. Sekian dulu untuk malam ini. Mahu melayan perasaan.

Sekian dan wassalam.

#jdtblogger   
#31dayschallengebyjdtblogger 

Salam pena,
Fyda Adim


2 comments:

Hernee Nazir said...

ok dah follow hehehe

Edrina Zulkafli said...

dah add and follow :)

http://edrinazulkafli.blogspot.my/2017/01/day-14-media-sosial-saya.html