SUKA ENTRY DI SINI???

Friday, October 24, 2014

~Malam Deepavali~

Teks : Fyda Adim
Foto : Fon Sendiri

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Bismillah.

Selamat petang semua. Baru sempat nak menulis di blog ini. Semalam, masa sangat mencemburi aku. Niat di hati nak menulis blog tapi bila sign in, tak tahu nak tulis apa. Rehat hari ini pergi berjimba-jimba dengan Mira Mokhtar. Mencari ilham, berborak yang tak habis-habis, memikirkan projek kita orang. Huh. InsyaAllah ada rezeki, adalah.

Balik opis ni datang rajin nak update. Mohlah cerita serba sedikit kisah aku empat beranak pada malam hari raya Deepavali. Kita orang pergi Aeon Bandaraya pada mulanya sebab asben ada nak cari barang.

Sementara tunggu papa marilah kita bergambar.

Kakak suka bergambar, tang adik bukan main seksa.

Ammar dah hilang ke mana.

Kemudian malam tu, sudah alang-alang keluar pergi makan KFC guna kupon ni.

Inilah set makan kita orang malam tu.

Beria-ia anak aku makan. Agak lama juga tak bawa dia orang makan KFC.

Tengok ammar makan ayam upin. Dia memang gemar bahagian drumstick. Katanya ayam upin. Penangan kartun sungguh budak kecik ni. Itu sahaja kisah kami malam itu. Entri agak pendek dan tidak meleret sebab nak kejar ke mesyuarat kakitangan petang ni. Boring! Sekian dan wassalam.

Aku Penulisnya,







                                                                                                        

1 comment:

Hasliana Md Saad said...

rindunya KFC malaysia.. KFC qatar tak sedap.. huhuhuhu.. sedihh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Angel Wing Heart