Pages

Sunday, January 20, 2013

~Selamat Hari Lahir Buat Nur Adriana Qistina Yang Ke 5 Tahun~

Assalamualaikum...

Entry ini publish tepat jam 12.45 tengahari dan waktu ini genaplah usia anak aku, Nur Adriana Qistina 5 tahun.  Tarikh 20 Januari 2008 dan tepat jam 12.45 tengahari, adriana telah dilahirkan dengan kaedah vacuum di Hospital Besar Melaka.  Bila tiba saat hari lahir anak, secara tidak langusng akan teringat detik-detik melahirkan mereka.  Saat yang tidak dapat melupakan ketika melahirkan adriana.  Sesiapa pun mungkin akan merasai seperti aku kan?

Hari ini, adriana telah melangkah ke usia 5 tahun.  Mama ucapkan selamat hari lahir buat anak mama.  Semoga adriana sentiasa menjadi anak yang solehah, mendengar kata mama dan papa, serta menjadi seorang anak yang cerdik, bijak dan akan menjadi seorang yang berjaya suatu hari nanti.  Amin..amin..amin..Itulah doa mama yang sentiasa mengiringi adriana.

Jom tengok gambar adriana yang agak terbaru masa kita orang berjalan-jalan minggu lepas di zoo melaka dan banda hilir.  Layankan saja gambar-gambarnya.
Inilah gambar-gambar terbaru adriana.  Hari ini adalah makan-makan sikit kat rumah untuk besday adriana.  Semoga adriana gembira dengan apa yang mama dan papa buat.  Sekian..                                                                                                                     


2 comments:

Siti said...

happy birthday kak nana...

nor faezah alias said...

happy besday nana!!