Wednesday, January 16, 2013

~Adriana With School Uniform~

Assalamualaikum...

Selamat petang semua..Hari ini sudah hari rabu.  Oh pantas sekali masa berlalu.  Memandangkan aku el dan berada di rumahku syurgaku, aku masih dalam mood untuk menulis di blog ini.  Selagi boleh update maka terhasil satu entry.  Silalah baca, kalau tak suka boleh close.  Mira mokhtar, sila pangkah.  Hahaha...Tak baik tau menyakitkan hatiku.  Petang nie nak kongsikan gambar adriana bersama baju uniformnya.  Cantik pulak warna uniform tadika adriana nie.  Cute jea bila pakai.  Heeee...

Oklah jom tengok gambar anak dara aku yang tidak lama lagi akan melangkah ke usia 5 tahun.  Lagi beberapa hari jea lagi.  Tahun nie tak terfikir nak buat celebration mungkin akan sambut anak beranak jea.

Tadaaa...It's me, adriana qistina.  Kadang mama panggil nana.  Tahun nie saya berskirt ke sekolah.  Tahun lepas bertudung litup gitu.  Tak apa, kecik lagi.  Boleh pakai skirt, dah besar pakai skirt siap mama kerjakan.  Heee..Ganas betul mama adriana nie.

Ini gambar minggu lepas sebenarnya.  Hari pertama adriana memakai uniform nie 'Mama, seksi nana.'  Seksi katanya pakai skirt.  Hehehe..

Posing tak tahan.  Nak pegi sekolah mama paksa bergambar dulu.  Masa nie dah ada kat rumah mak aku.  Ikut sapalah suka berposing serupa ini.  Adoilah..Nana oh nana..







                                                                                                                   

3 comments:

Alyyani Anuar said...

cantik uniform!

Siti said...

mcm sailor moon

amieda said...

mmg betul nana kata selalu keluar malam2....kat luar tu gelapnya