Sunday, January 6, 2013

~Layan AJL~

Assalamualaikum...

Barulah dapat update blog.  Semalam tak berkesempatan sebab busy dari pagi sampai ke malam.  Lepas tue aku naklah update tengah-tengah malamnya tapi line internet buat hal.  Sesiapa yang guna streamyx ada masalah macam aku tak?Tension betul malam tadi bila line internet buat hal.

Oklah, malam nie ada rancangan AJL yang ke 27.  Mohlah kita layan AJL nie dan tengok siapa yang akan menjadi juara lagu yang ke 27.

Habis AJL nie barulah nak iron baju kerja dan baju sekolah untuk adriana.  Tak adalah esok kelam kabut.  Kemas beg tadika nana, beg transit dia dan juga beg untuk ammar.  Aduh, sangat malas bila esok isnin!







                                                                                                                     

1 comment:

amieda said...

yang pasti ko hepi ari ni