Pages

Wednesday, February 1, 2017

DAY 28 : 31 Days Challenge By JDT Blogger - Pakaian Hari Ini?

Assalamualaikum.

Hai semua.

Selamat petang. Menghitung detik jam berlalu saja hari ini. Hari ini saya berpuasa. Memandangkan anak-anak masih lagi bercuti jadi saya tidaklah terkejar-kejar. Letih betul kan menguruskan semuanya sendiri.

Bukan merungut ye. Sekadar meluah. As long kita happy pasti semuanya akan berjalan lancar. 

Hari ini sudah masuk hari ke 28, challenge by JDT Blogger. Maksudnya berbaki tiga hari sahaja lagi. Semakin menghampiri ke penghujung, terasa sendu pula.

Tugasan hari ini pula mahukan pakaian hari ini. Hari ini terlebih rajin mahu bergambar. Sebenarnya nak hilangkan rasa mengantuk yang membelenggu diri.

Rupa tak semenggah aku hari ini. Ala-ala outfit of the day. Kikiki. Tak payah ootd sangat. Aku ke kerja hanyalah berbaju kurung. Ini koleksi baju kurung yang sudah lama. Sebenarnya bila macam mood sendu-sendu baju yang dipakai pun sendu. Lagi teruklah auranya. 

Itu sahajalah entri ringkas untuk tugasan hari ini. Nantikan lagi tiga entri yang akan datang. Sekian dan wassalam.

#jdtblogger        
#31dayschallengebyjdtblogger

Salam pena,
Fyda Adim


2 comments:

Hernee Nazir said...

hahaha ok la tu fyda..

adianiez AIDA said...

untung la bleh gi keje pakai baju kaler2.
kita ni kena pakai baju biru ajer. boring !!!