Tuesday, June 18, 2013

~"Segment Mencari Pemenang My Followers"~

Assalamualaikum...

Tengahari ni mari kita join segmen ini.  Dah lama aku tak join segmen-segmen cenggini kat blog.  Hari ni tetibe mood elok nak join.

Syarat2nya :

1st, korang kena buat entry "Segment Mencari Pemenang My Followers" then tampal banner kat atas ni & link kan entry ini. Pastu letak link penyertaan di komen entry ini sahaja. - DONE

 
2nd, Korang tangkap sekeping gambar korang, atau dgn kawan-kawan pun tak apa. Buat gaya candid. Sertakan gambar itu pd entry korang. - DONE

Gambar ni memang diambil secara spontan.  Hihihi :D


Tag minimum 2 kawan korang & pastikan diorang tahu. - DONE
Kawan yang ditag adalah Myra Mokhtar dan Deq Nor

And the last is, Follow blog Pretty Lady. - DONE

Sesiapa yang berminat nak sertai sila ke link INI.
 
     


                    

5 comments:

tenku butang said...

hai.. salam kenal,
follower no.400
done follow sini,
jom follow teman yea yunk..=)

http://tengkubutang@blogspot.com/ -->(official)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/ -->2nd blog

tenku butang said...

good luck yunk.. =)

Nur Aqilah said...

tq join. senarai peserta sudah diupdate. jemput singgah. :)
http://nuraqilahmuhamadnazori.blogspot.com/2013/06/senarai-peserta-segment-mencari.html

sizziey darliana said...

flying here.. good luck http://darlieyana.blogspot.com/2013/06/segment-mencari-pemenang-my-followers.html

Nur Aqilah said...

ada syarat tambahan utk korang lakukan. sila k segment ini kembali. Penting!