Pages

Sunday, June 16, 2013

~Entri Mental~

Assalamualaikum...

Selamat malam.  Angin apa dalam badan tetiba malam nie ada entri daripada aku. Hihihi. Ini lebih kurang entri mental kut sebab kan paper kata orang amik gambar makanan adalah orang mental. Betul ke bohong?

Sebenarnya nak try and error update blog daripada mini ipadku. Itu yang timbul entri malam ni.  Gambar yang ada pun gambar-gambar ni, itu tang buat satu entri. Bukan sebab mental no.

Ini gambar semalam. Waktu sarapan aku just tapau kat gerai depan. Aku just masai untuk lunch saja. Kebetulan semalam ada jemputan kenduri opismate, aku tak masak banyak. Cukup untuk kami anak beranak.

Beli bihun goreng dan nasi lemak. Tapi nasi lemak sudah dibedal.

Sedikit kuih muih. Beli lebih sebab mil dengan adik ipar ada.

Masak lemak udang cili padi.

Sayur campur

Ikan goreng.

Itu saja al-kisahnya untuk entri malam ni.  Bersambung di entri esok hari. Mahu beristirehat akibat kepenatan mengemas rumah. Hari ni, entah datang mana kudrat yang terlebih-lebih. Tapi puas hati sebab dapat kemas rumah. 

Sekian...

No comments: