Wednesday, June 12, 2013

~Jom Follow Bff-Inspiration Blog~

Assalamualaikum...

Selamat pagi semua...Korang dah breakfast?Makan apa pagi ni?Aku belum sarapan lagi.  Perut dah berirama. Sementara menunggu Kak Nisah sampai baiklah aku isikan masa lapangku dengan update blog.

Okeylah, ini entri sekadar suka-suka.  Tiada paksaan sama sekali.  Kalau berminat, marilah follow blog bff-inspiration.  Blog itu diwujudkan sekadar suka-suka dan juga bertujuan untuk menulis cerita yang berkaitan dengan kami bertiga.

Blog itu akan ada tiga orang penulis iaitu aku, my SIL dan juga Mira Mokhtar.  Akan digunakan untuk menulis apa jua untuk berkongsi dengan kengkawan semua.  Yang penting ia semua berkaitan dengan minat kami.

Header untuk blog baru itu.  Cantik tak?Aku guna photoscape je.  Itu je yang aku pandai guna.  Okeylah, sampai sini dulu entri ini.  Semoga mendapat sokongan daripada anda semua.






                                                                                                                    

2 comments:

nabila zaremi said...

yes..saya dah follow..(^__^)

rina_mazlan said...

Trio blogger eh?