Pages

Tuesday, June 4, 2013

~Kek Khas Untukku~

Assalamualaikum...

Selamat petang.  Sudah berada di hari keempat bulan jun.  Baru kesempatan update blog.  Kat rumah pun tak sempat nak update sebab busy.  Anak-anak aku demam.  Kalau tidak memang banyak schedule entri daripadaku.  Weekend haritu memang tak sempat nak menghadap depan pc.  Sabtu sibuk dengan bbq di rumah.  Ahad pula dah sibuk dengan adriana yang sudah mula demam.  Lemah dibuatnya.

Aku potong kek awal sehari.  Kebetulan sabtu tu ada buat bbq kat rumah, asben buat kejutan dengan kek ini.  Tak terfikir pun akan potong kek hari tu.  Terima kasihlah, bang.  Sangat sangat terharu.  Umur pun sudah meningkat.  Nampak atas kek tu tertera umurku.  Sudah join asben 3 series.  Apa-apa pun terima kasih atas segalanya.

Sekian entri petang ini.  Bersambung lagi.  Publish!!






                                                                                                         

No comments: