Friday, September 6, 2013

~Keredhaan Ilahi~

Assalamualaikum....

Salam pagi jumaat buat semua.  Hari ini hari terakhir syawal kan?Aku confuse sebab semalam tak silap aku dengar kat radio syawal terakhir adalah semalam.  Hari ni sudah 1 Zulkaedah.  Apa-apa pun kalau hari ni hari terakhir syawal, aku ucapkan salam syawal.  Semoga bertemu lagi pada syawal tahun depan.

Semoga hari ini dilimpahi rezeki.  Tidak ada perkara-perkara yang menghilangkan mood.  Biarlah emosi ni berada dalam keadaan stabil.

Hari ni baki hari yang tinggal adalah 62 hari.  62 more days to survive!Untuk aku berdikari bersama anak-anak.  Tak sabar mahu kembali seperti sediakala.  Tak sabar!Tak sabar!







                                                                                                        

2 comments:

nabila zaremi said...

Besar pengorbanan seorang isteri yang berjauhan dari suami...kuatkan semangat..62hari tu pejam celik dah sampai..sibukkan diri dengan aktiviti..mesti akan rasa masa berlalu dengan pantas..

hazlina azmi said...

Hai dear..bestlah blog awk..penuh warna warni kehidupan..jemputla ke blog saya dan kita bertukar-tukar link pulak..:)
http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/