Wednesday, September 25, 2013

~Entry Hampir Tengah Malam~

Assalamualaikum....

Oohhhhh terujanya bila dapat beronline dari mini ipad.   Selalu kat rumah mak memang online guna hp yang kecik molek tu.   Memang tak ada keinginan nak update blog.  Hari ni entah macam mana aku guna internet dari hp aku bluetooth kat ipad ni.

Berjaya!!!Boleh rupanya connectkan.  Itu pun tadi si mira mokhtar yang ajar.  Kenapalah selama ni ngok sangat aku ni.   Tak pe, tak pe.   Aku memang selalu ketinggalan.   Orang lain dah berfareeda, dah pakai tudung yang berlapis-lapis aku masih bertudung bawal lagi.  Itu pun tudung bawal koleksi had lama.  Memang dah biasa ketinggalan zaman ni.

So, malam ni sebab aku dapat beronline maka terkeluarlah sesuatu entry hampir tengah malam.  Hikhikhik.   Bolehlah blogwalking jap.   Okey, sekian dulu.  Bersambung lagi.   

Publish!!

5 comments:

MONALITA MANSOR said...

terasa hati peminat tudung bawal. kenkadang kita beli tudung mahal simpan dlm lemari, kita pakai tudung besa2 sbb selesa. hayatilah falsafahnya. chow ci chow...

nur-afiz said...

peminat setia tudung bawal ni.... apa hal... tiada istilah ketinggalan zaman... janji kita suka dan selesa... jangan dok mengikut2 orang sedangkan hati berkata tak nak.... katakan "I LIKE" pada tudung bawal...

.:fyzz:. said...

fyzz mmg suka berfesyen..tp tudung bawal masih lam list top 3..:)

aida said...

wah tgah mlm btol ye akak..

adianiez AIDA said...

memang boleh fida.
if phone kita ada internet, device yg lain bleh catch internet tu thru hotspot. aida biasa buat gitu kalau tak kat umah sebab kat umah tmwifi :-)