Monday, July 1, 2013

~Update Senarai Peserta GA By ApenIdaRiana~

Assalamualaikum...

Salam buat semua pembaca yang sudi singgah d blog picisan aku ini.  Okeylah, tengahari ini aku nak update senarai peserta GA anjuran aku sendiri.  GA ini telah pun berakhir jumaat lepas iaitu pada
28 Jun 2013. 

So kepada semua peserta GA boleh semak senarai masing-masing takut ada yang aku terlepas pandang.  Sebanyak 38 penyertaan yang telah aku terima  .Aku masih menerjah satu-satu cuma aku ta sempat tinggalkan jejak je.  GA aku nie pun simple jea...So tak adaler nak strict sangat cuma apa yang aku harapkan korang jujurlah.  Maksudnya dah follow semua syarat-syarat yang diberi dan lebih utama sekali dah follow blog sponsor-sponsor.

Apa-apa pun ribuan terima kasih diucapkan kepada yang sudi join GA simple daripada aku ini.  Okey, jom tengok senarai penyertaan.

Senarai Peserta GA

1) http://edmia.blogspot.com/2013/06/my-3-series-birthday-giveaway-by.html
2) http://iniblogsiti.blogspot.com/2013/06/my-3-series-birthday-giveaway-by.html
3) http://tampawan.blogspot.com/2013/06/3-series-birthday-giveaway-by.html
4) http://cyanxkamo.blogspot.com/2013/06/my-3-series-birthday-giveaway-by.html
5) http://khairunnisa3020.blogspot.com/2013/06/my-3-series-birthday-giveaway-by.html
6) http://annurgiveaway.blogspot.com/2013/06/my-3-series-birthday-giveaway-by.html
7) http://cahayasirius.blogspot.com/2013/06/my-3-series-birthday-giveaway-by.html
8) http://loveyoucontest.blogspot.com/2013/06/my-3-series-birthday-giveaway-by.html
9) http://hadiahbintangjatuh.blogspot.com/2013/06/3-series-birthday-giveaway-by.html
10) http://chenta-taugeh.blogspot.com/2013/06/3-series-birthday-giveaway-by.html
11) http://www.fatindiana.com/2013/06/my-3-series-birthday-giveaway-by.html
12) http://cuteandadorable-is-sugarmeow.blogspot.com/2013/06/my-3-series-birthday-giveaway-by.html
13) http://aimionlyforcontest.blogspot.com/2013/06/my-3-series-birthday-giveaway-by.html
14) http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/06/may-3-series-birthday-giveaway-by.html
15) http://rainyshiningshinee.blogspot.com/2013/06/3-series-birthday-giveaway-by.html
16) http://segmensection.blogspot.com/2013/06/my-3-series-birthday-giveaway-by.html
17) http://heartyoumycrush.blogspot.com/2013/06/my-3-series-birthday-giveaway-by.html
18) http://aininatasya08.blogspot.com/2013/06/my-3-series-birthday-giveaway-by.html
19) http://akusukaketawa.blogspot.com/2013/06/3-series-birthday-giveaway-by.html
20) http://farraanuar.blogspot.com/2013/06/my-3-series-birthday-giveaway-by.html
21) http://lisandramalina-aboutme.blogspot.com/2013/06/my-3-series-birthday-giveaway-by.html    
22) http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2013/06/my-3-series-birthday-giveaway-by.html
23) http://www.syuhadasalleh.my/2013/06/my-3-series-birthday-giveaway-by.html   
24) http://iyraacariyno.blogspot.com/2013/06/my-3-series-birthday-giveaway-by.html
25) http://lienliedot.blogspot.com/2013/06/my-3-series-birthday-giveaway-by.html
26) http://lalazarryn.blogspot.com/2013/06/my-3-series-birthday-giveaway-by.html
27) http://umikasum.blogspot.com/2013/06/3-series-birthday-giveaway-by.html
28) http://miaduniaku.blogspot.com/2013/06/my-3-series-birthday-giveaway-by.html   
29) http://thisforjoin.blogspot.com/2013/06/my-3-series-birthday-giveaway-by.html   
30) http://bondaqalish.blogspot.com/2013/06/3-series-birthday-giveaway-by.html
31) http://faralalalala.blogspot.com/2013/06/my-3-series-birthday-giveaway-by.html
32) http://ikajohans.blogspot.com/2013/06/my-3-series-birthday-giveaway-by.html
33) http://adianiez.blogspot.com/2013/06/my-3-series-birthday-giveaway-by.html
34) http://sukadukacahayaqaseh.blogspot.com/2013/06/my-3-series-birthday-giveaway-by.html
35) http://ceritahatikuu.blogspot.com/2013/06/my-3-series-birthday-giveaway-by.html   
36) http://celotehgadistwitter.blogspot.com/2013/06/my-3-series-birthday-giveaway-by-apen.html   
37) http://thesunshinesgirl.blogspot.com/2013/06/my-3-series-birthday-giveaway-by-apen.html
38) http://darlingninie-cgl.blogspot.com/2013/06/my-3-series-birthday-giveaway-by.html


So, macam mana??ada tak yang aku terlepas pandang...kalau ada sesiapa yang aku tertinggal linknya sila inform aku secepat mungkin yea kerana cabutan akan dilakukan dalam masa terdekat.

Sekian.. 









                                                                                                                        

3 comments:

Dianaa said...

nombor 11 :D

Cahaya Khaseh said...

no 34..yeaaa..xsbr tunggu result dia nti..

Am_Mir said...

saya yg ke 37 =D