Wednesday, July 24, 2013

~Signage Di Rumah~

Assalamualaikum...

Selamat petang semua...Makin menjelang balik mata ni dok mengantuk walaupun sudah ke hulu ke hilir  buat kerja photostat, faks surat dan bermacam-macam tapi still jugak menguap.  Adoi..Mata oh mata.  Rehat tadi sempat juga melelapkan mata.

Entri petang ni untuk hilangkan mengantuk.  Sebenarnya dah lama aku beli signage-signage ni.  Saje jadi penghias di rumahku.  Aku beli secara online di SINI.

Signage ni digantung di luar.

Ini pula di dapur.

Yang ini digantung di area mesin basuh.  Ada lagi yang aku beli tapi secara offline pula.  Nanti aku sharekan di sini ye..

Sekian.






                                                                                                        

4 comments:

mira mokhtar said...

Baru beli ea? x prsan pon sblum ni

Kakzakie said...

Cantiklah Fida...

psst: actually kakak sent the address on the same day you ask for it (08-07-13) sorry for the inconvenient caused. Again just sent to you the same.

Rose Azadir said...

Hi…saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya yer http://ibu2ahmad.blogspot.com

ibuayu said...

Cantiklah tempah kat mana ya