Monday, July 15, 2013

~Ke Mydin Jasin~

Assalamualaikum...

Selamat tengahari.  Time rehat mata ni tak nak lelap pula.  Tadi beria-ia mengantuk.  So, tak boleh nak lelap update bloglah jawabnya.  Itu je hobiku.  Nak sambung kisah dari entry jumaat yang lepas.  Aku dan 3A ke Mydin yang baru dibuka di Jasin.  Aku nak beli ayam sebab nak masak nasi ayam kat rumah mak.

Belum pernah sampai Mydin Jasin ni.  Jarak dari rumah aku di bukit katil lebih kurang 10km kut.  Agak2 je.  Lepas solat isyak kita orang ke Mydin.  Jom tengok suasana di mydin jasin.

Ini di luar.  Kita orang di parking.

Besar tapi mydin ni satu level je.

Inilah hasil rembatan di sana tempohari.

Masa di kaunter untuk bayar.

Yang penting ada Nadira Shoppe.

Itu sahaja entri ringkas dan pendek daripada aku tengahari ini mengenai mydin jasin.  Bersambung lagi.  Sekian...

4 comments:

mira mokhtar said...

byk jugak hasil rembatan tu sempat rembat pelita sekali ek hahahaha

rina_mazlan said...

Rajinnya nak memasak..

atanayuiman @ Jue said...

makin banyaklah mydin dekat melaka skang nie.... mydin kat melaka sentral tu ada lagi tak kak? bestnya shopping kat melaka.... lama dah tak gi shopping kat sana.

adianiez AIDA said...

aida da 3-4 kali gi sini. ada kes kat court jasin, sure singgah beli brg dapur :-)