Tuesday, July 30, 2013

~1 Hari 1 Resepi~

Assalamualaikum...

Selamat pagi selasa.  Minggu depan dah raya kan?Pagi ni nak share salah satu koleksi buku resepiku.  Ini buku resepi yang paling mahal kut aku beli.  Selalunya buku resepi aku anik dari rumah mak aku.  Mak aku selalu kata lama-lama buku dia pun habis.  Huhuhu...Aku suka tengok tapi nak try masak tidakler.  Yang simple-simple adalah aku ikut.

Inilah buku resepi '1 Hari 1 Resepi' yang aku beli beberapa bulan yang lepas.  Dah lama ada kat draft.  Pagi ni baru datang ilham nak menulis.

Menarik-menarik resepi dalamnya.

Inilah chefnya.  Chef Hanieliza.

Harga buku ni RM39.90  Berbaloilah sebab banyak resepi dalamnya.  Tinggal rajin dengan tak je aku ni.  Huhuhu...Sekian dulu...







                                                                                                                  

4 comments:

nabila zaremi said...

buku2 resepi chef hanieliza memang terbaikk..resepi2 dia bnyk yg simple &sedap...

.:fyzz:. said...

yez this book sgt bermanfaat..fyzz pun beli..eh tak beli guna baucer buku yg dpat ..so amik la buku nih.bukan takat saya je rajin.husband pun selalu masak refer buku nih..:)

rina_mazlan said...

Hmm kalau rajin berbaloi la beli. Macam akak ni tak berapa nak rajin...

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

rajinkn dirila ye dah beli buku ne... ila dah slmt bsalin ;)