Monday, July 8, 2013

~Pemenang My 3 Series Birthday GIVEAWAY by ApenIdaRiana~

Assalamualaikum....

Salam sebagai pembuka bicara di entri ini pada pagi isnin ini.  Harap tidak ada monday blue!Syohhhh. Pi jauh-jauh.  Kena semangat untuk bekerja hari ini.  Hari-hari terakhir sebelum melangkah ke bulan Ramadhan.  Bersemangat nak menyambut puasa.

So, pagi ini dengan sukacitanya saya ingin membuat pengumuman pemenang untuk "My 3 Series Birthday GIVEAWAY by ApenIdaRiana".  Undian telah pun dibuat jumaat lepas.  Okey, tanpa membuang masa mari lihat gambar-gambar di bawah.

Inilah kertas-kertas yang bernombor untuk dicabut.

Sesi cabutan telah dilakukan oleh salah sorang sponsor untuk segmen ini iaitu Mira Mokhtar.  Memandangkan dia seorang yang ada maka sesi itu telah dilakukan olehnya sebab sponsor lagi sorang bercuti.

Mari kita lihat siapa yang kena....

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Cabutan pertama jatuh kepada no. 3 iaitu http://tampawan.blogspot.com/2013/06/3-series-birthday-giveaway-by.html akan mendapat hadiah dari ApenIdaRiana

Cabutan kedua jatuh kepada no 8 iaitu http://loveyoucontest.blogspot.com/2013/06/my-3-series-birthday-giveaway-by.html akan mendapat hadiah dari Mrs Upham

Cabutan ketiga jatuh kepada no 35 iaitu http://ceritahatikuu.blogspot.com/2013/06/my-3-series-birthday-giveaway-by.html akan mendapat hadiah dari Mira Mokhtar 

Cabutan keempat jatuh kepada no 38 iaitu http://darlingninie-cgl.blogspot.com/2013/06/my-3-series-birthday-giveaway-by.html akan mendapat hadiah dari Hanisah
 
Cabutan kelima jatuh kepada no 36 iaitu http://celotehgadistwitter.blogspot.com/2013/06/my-3-series-birthday-giveaway-by-apen.html akan mendapat hadiah dari Firzara

So, tahniahlah kepada yang bertuah untuk ApenIdariana GA ini.  Kepada yang tidak berjaya janganlah sedih-sedih yea...Lain kali cuba lagi..Kepada semua peserta ApenIdariana GA ini aku ucapkan terima kasih kerana sudi menyertai GA aku yang tidak seberapa ini...Apa-apa pun SALAM PERKENALAN dan jangan lupa singgah2 di sini lagi yea.  Tidak lupa juga ucapan ribuan terima kasih buat sponsor-sponsor aku merangkap sahabat-sahabat yang sweet kerana sudi memberi kerjasama pada aku.  Nanti kita buat lagi ye.



Kepada pemenang, sila emailkan nama, alamat, no. hp ke alfidah83@gmail.com
Sila mention subject "My 3 Series Birthday Giveaway"



TQ...






                                                                                                                   

6 comments:

izan mama mia said...

tahniah pada semua yg bertuah

Cahaya Khaseh said...

xde rezeki..hehehe..tahniah kpd semua pemenang..

Kakzakie said...

Tahnaih kepada semua yg berjaya. Rezeki merekalah kan..

Anonymous said...

pemilihan pemenang tidak adil sebab ada link blog yg sama penyertaan cuba tengok pemenang number 35 & 38 . . double link eh , , , x kn x perasan kowt masa nk umum pemenang

Dianaa said...

tahniah semua :)

Darling Ninie said...

As salam..
Alhamdulillah ada rezeki di sini...
Terima kasih Alfidah sebab inform ye...
Ninie dah email detail. Hopefully dah terima...

Entry terima kasih :
http://darlingninie-cgl.blogspot.com/2013/07/terima-kasih-alfidah.html