Pages

Saturday, July 27, 2013

~Projek Untuk Hari Ini~

Assalamualaikum...

Selamat malam semua...Semalam tiada mood untuk menulis di blog.  Siang tadi aku busy di dapur.  Menyiapkan projek untuk hari ini iaitu membuat kuih raya yang kedua.  Malam ni barulah berkesempatan mahu menjengah blog kesayanganku.  Apa-apa pun mesti nak update.

Siang tadi sibuk di opis kecilku yang berwarna merah.  Gambar ni gambar lama sebenarnya.  Sekarang dah masuk opis keduaku jugak yang berwarna merah.  Di sinilah tempat inspirasi dan menghilangkan stress dalam diri.  Okey, apa yang aku merapu malam-malam ni.  Nanti aku cerita kuih apa yang aku berposak buat seorang diri.  Fuh!!Lap peluh di dahi...

Sekian dulu.  Cadang mahu buat sejenis kuih lagi malam ni tapi mata kian memberat.  Golek-golek dulu kang sahur boleh buat kut.  InshaAllah...Bersambung lagi..









                                                                                                                      

No comments: