Pages

Thursday, September 13, 2012

~Happy Besday To Amirah Ariffin~

Lambat pulak hari nie nak post entry nie masa lunch sebab ada perkara yang perlu aku settlekan tengahari tadi.  Hari ini 13 September 2012 adalah ulangtahun kelahiran anak buah aku iaitu Amira Ariffin.  Dia nie yang paling rapat dengan aku.  Makanya entry nie aku buat khas untuknya.  Mana taknya dari kecik dah bersama.  Hari nie genap umurnya 22 tahun.  Boleh ke bibik mention kat sini??Boleh erk.  Besar dah ko kan kak long.  Oh iye aku panggil dia kak long.  Macam dia pulak yang tua kan.  Hehehe..

Oklah long, bibik nak ucapkan selamat hari lahir yang ke 22 tahun.  Semoga sentiasa dimurahkan rezeki, cepat dapat kerja yang bersesuaian dengan ko (sekarang tengah menganggur kan, betul ke eja tue?), semoga apa yang dihajati dan diimpikan menjadi kenyataan dan akhir sekali semoga cepat mendapat jodoh yea.  InsyaAllah dan Aminnn..

Inilah anak buah aku tue.  Dalam blog aku nie memang banyak jugak gambar dia.  Inilah kami sekarang.  Bibik dan kak long.  Nama kami pun bermula dengan huruf A.  Alfidah dan Amirah.

Inilah kami semasa kecil.  Gambar di atas masa tahun 1993.  Umur aku 10 tahun masa tue dan umur dia 3 tahun.  Kami beza 7 tahun.


 
Last sekali gambar yang ada dalam simpanan aku.  Gambar anak buah aku kecil dan masa nie dia baru 2 tahun.  Long, bibik siap scan lagi gambar nie nak masuk blog. :D

Last but not least, Happy besday to amirah again!!!Nanti kita celebrate erk.  Bibik buatkan kek untuk ko dan adik-adik sekali.:D







                                                                                                                        

8 comments:

JaSSNaNi said...

assalamualaikum.. singgah petang kat sini.. :)
HEPI BESDAY to amirah.. :) same with me.. :) moga amira jadi anak yg solehah.. amin.. :)

myiera said...

rumah si balkis ade penyengat,
terima kasih sangat sangat!

terima lah 2 rangkap pantun dari saye!
btw, thank you bik sudi tuliskan entry untuk I!huhu. kepade semue yang mendoakan I supaye jadik anak yang solehah, thank youu jugak laaaaaa.
jgn lupe hadiah tau, Puan Alfidah.

Anonymous said...

rumah mak minah ade penyengat, terima kasih sangat sangat.

bik,thank you tau kerane sudi meluangkan mase untok tulis entry ni.
thanks sgt sgt!
Kepada semua yang mendoakan saye menjadi anak yang soleheh, thanks jugak.

jgn lupe hadiah ye Puan Alfidah.huhu.

Anonymous said...

rumah mak minah ade penyengat, terima kasih sangat sangat.
bik,thank you tau kerane sudi meluangkan mase untok tulis entry ni.
thanks sgt sgt!
Kepada semua yang mendoakan saye menjadi anak yang soleheh, thanks jugak.
jgn lupe hadiah ye Puan Alfidah.huhu.

myiera said...

rumah mak minah ade penyengat, terima kasih sangat sangat.

bik,thank you tau kerane sudi meluangkan mase untok tulis entry ni.
thanks sgt sgt!
Kepada semua yang mendoakan saye menjadi anak yang soleheh, thanks jugak.

jgn lupe hadiah ye Puan Alfidah.huhu.

myiera said...

rumah mak minah ade penyengat, terima kasih sangat sangat.
bik,thank you tau kerane sudi meluangkan mase untok tulis entry ni.
thanks sgt sgt!
Kepada semua yang mendoakan saye menjadi anak yang soleheh, thanks jugak.
jgn lupe hadiah ye Puan Alfidah.huhu.

Aleyn said...

Happy Birthday Amirah!!

myiera said...

bik, delete along nye komen tu.telampau byk lak.haha!