Tuesday, June 26, 2012

~Already Received My Ipad~

Jeng..jeng..jeng...I've received my ipad yesterday from Dutch Lady.  Pernah di ceritakan entry kemenangan itu di SINI dan hari ini ipad itu sudah berada di tanganku.  Alhamdulillah dan bersyukur kerana mendapat ipad itu.  Nak beli entah zaman bila.  Itu yang merajinkan diri untuk join mana-mana contest yang best hadiah-hadiahnya.  Untung nasib dapat mana kita tau.

Semalam petang masa amik anak-anak kat rumah mak aku tetibe sorang kenalan aku yang menang ipad mesej aku.  "Saya dah dapat".  Oh sangat teruja.  Aku kata aku belum dapat lagi.  Hanya dari menang ipad bersama kami kini menjadi kawan.  Belum bersua muka aje.

Tak puas hati aku call asben aku di rumah ada tak apa-apa untuk aku.  Asben kata ada dari citylink.  Datang keterujaan aku di situ.  Terus berdesup balik.  Tapi masih memandu berhati yea maklumlah pemandu amaturlah katakan.  Huahuahua...

Inilah memo yang ditinggalkan dari citylink.  Hari pun dah petang memang kena amik hari ini sepatutnya.  Entah macam mana dalam pukul 6.45 petang asben kata cuba call ofis dia mana tau tak tutup.  Aku call tak berjawab.  Lepas tue malas dah.  Tapi aku dah pesan kat asben kalo dia amik hari nie jangan bukak dulu.  Tunggu aku.  Itu yea pesanan penaja.  Hahahaha...Excitedlah katakan.  Asben try call sekali tue ada orang jawab.  Dia kata bahagian operasi masih bukak.  Apa lagi berdesup sekali lagi.  Kali nie asben drive.  Kalo aku drive gamaknya officenya pun dah tutup.  Hahaha....

Dan inilah parcel yang aku dapat semalam.  Sampai rumah tak terus bukak simpan dulu.  Sembahyang dulu, masak nasi sebab nak cepat nasi aku tak masak, makan dan barulah bersantai-santai dan bukak parcel ini.

Tadaaa....Posisi gambar ini asben suruh snap.  

Inilah kotaknya.  Cantik tak kotak ipad tue ada sinaran lampu rumah aku. :D

Inilah rupa ipad yang aku terima daripada Dutch Lady.  Terima kasih kepada Dutch Lady.

Gambar dari belakang.

Surat yang aku terima daripada Dutch Lady.  Ucapan terima kasih kerana menyertai.

Dan satu lagi surat untuk penerimaan ipad.

Alhamdulillah...Itulah kata-kata yang kawan aku cakap suruh aku bersyukur dengan hadiah ini.  Aku ingat dan thanks kepada kawan aku itu.  Dari sini permulaan perkenalan kita.

Entry ini bukan untuk menunjuk atau sebagainya tetapi untuk memberi semangat kepada diri sendiri.  Kalau ada rezeki tak ke mana.  Nak jugak bagi semangat pada kawan-kawan yang lain untuk join contest.  Bersemangat tak korang bila baca entry ini??Chaiyok chaiyok chaiyok...

Note>>Kalau ada tahu mana-mana contest jomlah share...





                                                                                                                     


5 comments:

fiza said...

Tahniah, bestnya dpt ipad ☺☺

Aleyn said...

Wah...tahniah...I pun baru lepas dapat Ipad...huhu..tapi kuar duit sendirik...belikan untuk anak sulung...

I so far belum bertuah sampai dapat hadiah ribu riban...paling tunggi pun 200rm..tu pun ...alhamdulillah...

shima said...

bertuah nya dpt ipad.aritu kat pun ada member kt forum tu bgtau dia menang dua bijik ipad msk contest ni ..

:: Riri-Fatieha ::~ said...

congrats... wah bestnye dapat ipad free :)

Azuin Nazry said...

wah wah...jeles ni..kuar sma nnt bwk yer..hehe