Monday, June 11, 2012

~Cek Nuffnang Sudah Sampai~

Alhamdulillah akhirnya cek dari Nuffnang telah pun aku terima jumaat lepas.  Ini adalah cek ke-4 yang aku dapat daripada Nuffnang sepanjang aku berblogging selama 3 tahun ini.  Baru dapat cek ke-4 sebab blog aku nie bukan selalu berupdate.  Cuma akhir-akhir nie baru minat dengan blog ini semakin mendalam.  Cewahhh..
 
Sudah lama rasanya tak terima cek daripada Nuffnang.  Baru nielah dapatnya.  Korang mesti dah dapat banyak cek daripada Nuffnang.  Setakat ini masih ada BE yang melekat di blog aku tue.  Harap-harap BE itu dapat bertahan lama.  Jadilah yea sebagai menambah pendapatan walaupun tak banyak tapi bagi aku sudah mencukupi.  Sebabnya dengan berblogging nie dapatlah pendapatan sampingan.  Nak dengan tak nak jea update blog.  At least berbaloilah juga dengan blog ini walaupun pada mulanya aku saje suka-suka menulis di sini.  Kini sudah menjadi satu hobi baru aku iaitu blogging!!!

Inilah cek yang aku terima daripada Nuffnang.  Cek ini atas nama asben sebab asbenlah yang mula menceburkan diri dengan dunia blog tapi akhirnya bini dia yang amik alih.  Kata asben aku blogger.  Hehehe..Apa-apa pun aku akan tetap meneruskan menulis dan bercerita apa saja untuk dikongsikan bersama.  Kena rajin update blog macam nie.  Diharap kita akan peroleh kebaikan dan faedah daripada blogging ini.  Terima kasih buat Nuffnang.  Sekian...









                                                                                                                       

3 comments:

Pink Lavender said...

makneng lom pernah merasa lg okkay..huhuhu

maszmadi said...

alhamdulillah dah cek ke-4 yerk, masz x penah lagik pon,,, huhu

cik dah faridah said...

dpt mggu lepas tp yg pertama la..besh la dah dpt kali ke 4..hrp2 lepas ni boleh cashout lg..