Monday, June 18, 2012

~14 June Besday Sabrina And My MIL~

Khamis yang lalu bertarikh 14 Jun 2012 adalah hari lahir Sabrina iaitu anak kepada my officemate Zila.  Aku ke tadika untuk menemankan Zila yang kebetulan satu tadika dengan my doter.  Zila suruh aku bake cake untuk anaknya dan dia telah maklumkan pada aku lebih awal.  So dapatlah prepare dan bahan-bahan pun ada.  Kalau yang last minit order harus aku tolak.  

Mari tengok gambar sekita majlis potong kek di tadika.  Aku meneman dan merangkap menjadi photoG yang tidak bertauliah.  Harap maaflah jika gambar tidak menarik. :D

Cikgu mereka sedang menyusun untuk meletakkan kek di tengah-tengah.

Itu dia kek untuk Sabrina.

Budank-budak lain sabar menunggu.

Sesi memotong kek.  Sabrina nie orang suruh potong kek dia menangis pulak.  Kenalah ibu potong sekali.  Hehehe...

Ibunya yang potong dan juga yang tiup lilin.  Hehehe.  Lambat nak buat entry so nak jugak buat ucapan.  Happy birthday buat Sabrina yang ke 4 tahun.  Semoga menjadi anak yang solehah buat ibu dan juga ayah.

Tidak lupa juga pada hari yang sama adalah ulangtahun kelahiran mother in law aku yang ke 55 tahun.  Betul ke erk???Hehehe..Betul kan mak?Ucapan buat mak, Selamat Hari lahir.  Semoga mak diberi kesihatan yang baik, dimurahkan rezeki dan dipanjangkan usia.






                                                                                             


3 comments:

Kakzakie said...

Happy belated birthday buat Sabrina dan your MIL juga...

Nampak seronok budak-budak tu Fida..

lurun namzar said...

hepi belated bexday utk sabrina n MIL akak.

hepi always. :)

amieda said...

mana kek akk ler???