Pages

Monday, June 18, 2012

~Reply Komen Randomnly~

Morning semua.  Cubaan aku untuk reply semua komen yang berbentuk pertanyaan di blog aku.  Rasa bersalah pulak kalau tak menjawab persoalan itu.  Hihihi.  Itu sebab kalau aku nak komen aku lebih kepada statement.  Ada tak yang tinggalkan komen berentuk soalan then datang balik untuk mendapatkan jawapannya?So aku cuba unutk menjawab apa yang aku rasa boleh jawab.

Sorrylah sebab tak sempat nak reply komen korang.  Bukan malas tapi tak dan.  Kadang dapat update blog aje bila datang mood nak update.  bila mood ke dasar laut tak adalah aku update.  Ini pun weekend aku 2 hari aku tak update.  Malasnya bukan main lagi ada dalam diri aku.  So, inilah antara jawapan yang aku reply untuk komen korang..Harap berpuas hati dan tidak serik untuk meninggalkan komen korang di blog aku yea.   

kasehshapiah said...
pidah,luasnyer belakang umah...corner lot ker????perumahan skrg nie susah nak tngok belakang umah luas.. 
-Rumah kite semi-D...
 
mamawana said... 
Naper berpantang laksa ya? Tak leh makan ikan kmbong ka apa ka? 
-Orang kata laksa sejuk.  Itu tak makan.  Memang pantang dari anak 1st lagi.  Ada orang pantang selama 2 tahun. 
 
adianiez AIDA said...
nak tau jugak apen beri present pe... ceciter :) 
-Hadiahnya yang sekarang dia pakai.  Cuba aida tengok hp dia.:D
 
Kakzakie said... 
Tak tunggu sunset Fida... selalu kakak nampak mereka yg ke sini tunggu detik itu.. 
-Tak sempat nak bersun set kak zakie.
 
Nuwairani Ismail said... 
lagu2 dalam blog ni best lah! pasni leh bukak selalu la. hihih 
- Bolehlah singgah di sini selalu :D
 
Azuin Nazry said...
lesen aku plak lom idup ni..hehe da overdue ni..terpaksa la tumpang naik dgn ko ek.. 
-Berani ke ko nak naik kete dengan aku. Hehee

Nuwairani Ismail said...
hohoh.....same macam kite la ni. bertahun2 dah ada lesen. tapi tak reti nak drive. penakot sangat! renew lak sampai 5 tahun! tamak haloba betul. huhuh
-Ingatkan saya sorang penakut nak drive..Ada gak member. :D

Nuwairani Ismail said...
yang bertaburan tu kismis ke choc chip ye? rajin pulak dia mengekek 
-Yang bertaburan tue coklat chip.
 
DIANA said... 
LOYANG 8X8X3 TU ROPE DIE MCM MANE?CER CITE? 
-Saya guna loyang 8 inci.

fizafantagirO said... 
alamakkk.. xtgk ending dia smlm . macam mana ending dia smlm?
-Best endingnya..Happy ending. Akhirnya mereka berdua dapat berkahwin.

♥♥azatiesayang ♥♥ said... 
Salam Ida..k.atie xsempat nk tgk episode trakhir tu...nanti nk cari kat youtube larrrr
-Rugi tak tengok..best endingnya.  Tengoklah kat tonton atau di malaymoviesfull.net.

Mizz ErMa said... 
eh, da habis ke? sy penah tgk 2,3 episod aje..hihi
-Sudah habislah...Tengoklah best endingnya. :D

Ok thats all for now.  Nanti bersambung di lain entry.  Banyak cerita yang nak diceritakan di sini.  Tunggu dan sudi-sudilah membacanya.  TQ

 




                                                                                             

1 comment:

kasehshapiah said...

wow..soalan shapiahkaseh di jwb dulu yer..he3..dah lama rasanyer kita tanya soalan itu.hihikhihik.. :)anyway thanks..