Wednesday, October 19, 2011

~::Our Stories::~ Dipilih Sebagai Blog Baru BEN ASHAARI~



gambar ehsan mr google

Akhirnya, tersenarai jugak!!!Macam tak percaya pulak blog aku jadi 10 blog baru pilihan BEN ASHAARI.  Macam tak percaya apabila blog aku ini tersenarai.  Walaupun dipilih secara rawak, aku tetap happy!!!Kalau tak percaya cuba tengok kat SINI.  Sebenarnya aku pun tak tahu blog aku tersenarai.  Semalam ada seorang blogger, Mrs Secretary yang inform aku.  Kalau tak diinform mesti tak aku ketahui.  Padahal selalu jugak baca blog Abg Ben itu.  Terlepas pandanglah pulak.

Apa-apa thanks sekali lagi kepada Mrs Secretary sebab inform.  Kalau tidak memang aku tak perasan.  Semoga selepas ini ramai yang sudi singgah di blog aku ini di samping dapat menambah kenalan baru.  Aku pun masih baru dalam dunia blogging ini.  Sekali lagi TQ Abg BEN!!

2 comments:

::Mamalyna:: said...

abg ben10... dulu die ni ler cari pasal ngan geng kami... bini die selamba jer ambik gambo lyna ngan asben n letak entry child abuse...

@lfidah @dim said...

mamalyna>>iye ke..mcm pernah baca jea..abis abpa tindakan yang diambil?