Pages

Wednesday, October 12, 2011

~Celebrate Birthday Officemates Bulan Oktober~

Happy Belated Birthday To U All!!Kat entry kenalah tulis belated sebab entry pun lambat publish kan.  Maklumlah penulis blog nie banyak sangat komitmennya.  Kat ofis kena cari time jugak.  Bila tengah banyak kerja nak menulis pun tak datang-datang ideanya.

Oklah berbalik kepada tajuk di atas, pada 5 Oktober 2011 yang lepas kat ofis bahagian PSM celebrate birthday yang lahir pada bulan Oktober.  Bahagian PSM adalah 4 orang yang lahir pada bulan Oktober.  Jadinya dia orang pakat-pakat nak buat makan-makan. 

Oklah jom tengok gambar untuk diceritakan satu persatu...

Sesi membaca doa..
Baca doa sambil bergambar.
Bergambar dan bergambar.
Aik, birthday girl bawak kek pulak.
Semangatnya dia nak potong kek.
Tukar orang pulak..Senyum Ana nak tengok kek..
Tadaaa....Inilah kek dr SR
Inilah 3 orang yang lahir pada bulan Oktober..Dari kiri kak tinah, firdaus dan mira.  Lagi sorang Kak rehan tak datanglah masa nie.  Ada emergency katanya.
Mari makan!!!I like!!!
Suap menyuap yea...
Akhir sekali aku bergambar dengan birthday girl...

Sekian...

3 comments:

Ya ALya said...

sedap kan kek SR,tapi harga boleh tahan gak mahalnyer.

@lfidah @dim said...

alya>>aah memang sedap..harga pun blh tahan...

mira_mokhtar said...

ate buruk bebenau le gambr teman dlm ni...ish3