Monday, July 9, 2012

~My Wishlist~

image from google

Untuk menghilangkan rasa sakit kepala nie adalah lebih baik untuk aku mengupdate blog ini.  Rasa tak sedap badan.  Pening pala, sakit tekak, sakit badan apakah itu??Adoilah memang tak larat.  Ada yang aku half day hari nie.

Oklah berbalik kepada tajuk sebelum aku merapu dengan lebih panjang berjela, kalo korang tengok gambar mesti sudah tahukan apakah yang aku maksudkan.  Sejak akhir-akhir nie aku sudah mula jatuh hati dengan ini benda iaitu DSLR.  1st time aku berDSLR masa aku ke KL minggu lepas.  Pinjam kamera adik aku.  Wah, best gilerlah kamera nie..

Bila ada wishlist kenalah kumpul duitkan.  Boleh ke???Ada jea benda lain yang datang bila nak beli sesuatu.  Kena gigih mengumpul nie untuk mendapatkan DSLR.  Target dalam tahun depan nak dapatkannya. :D

Note>>>Wishlist untuk berkereta sendiri sudah tercapai.  Alhamdulillah...






                                                                                                                          

2 comments:

AzuraFazil DIN said...

DSLR dh murah dh .. beli body murah pehtu upgrade lance je ..

Aleyn said...

Semoga termakbul hajat di hati