Pages

Friday, July 27, 2012

~I'm Happy Today!!~

Salam...

Hari nie perasaan happy sangat tapi tak leh nak happy sesangat.  Bak kata Kak Nisah jangan happy sangat.  Happylah sebab hari ini asben balik dan happy sesangat tue sebab asben last day dan tak payah bertugas lagi.  Setelah ditinggalkan beberapa hari bersama anak-anak dan hari ini kami akan pulang ke rumah.  Dah rindu dengan tilam kat rumah.  

Malam nie sudah berada di rumah sendiri.  Sekarang sesi untuk memnuhkan peti ais semula setelah beberapa hari aku kosongkan.  Aku angkut semua barang-barang dalam peti ais bawak pi rumah mak aku.  So peti ais memang kosong.  Petang nie berbuka rumah mak then tunggu asben call sebab aku yang akan jemput dia di Ayer Keroh.


Oklah sekian entry gembira untuk petang ini.









                                                                                                                         

1 comment:

mummY daniSha said...

huuu...bile berjauhan ni bertambah syg kan =)