Sunday, April 21, 2013

~Santapan Malam Ini~

Assalamualaikum dan selamat malam semua.

Mengambil mood sebelum tidur. Makanya blog ini berupdate di malam hari. Tersangatlah rajin. Kan dah kata kalau ada kerajinan tu memang semua menjadi. Heeee.

Baru habis berWeChat dengan laki den yang jauh nun di sana. Sangat2 jauh. Heee. Malam ni keluar dengan sil aka bff ke Tesco. Balik dari tesco tersinggah di sini untuk beli buat makan malam. Tersinggah ke atau memang sudah plan awal. Heee


Kami beli pizza lagi. Semalam pizza hari ni pizza. Sememangnya aku adalah penggemar pizza. I like!!!Tak puas makan semalam itu yang beli lagi.


Tadaaaa. Sebab ada kupon yang due datenya habis 30hb ni, itu yang aku beli. Sayang pulak kalau tak guna. Set ni aku beli termasuk tax hanya RM27. Ok kot?

Apa2 pun perut sudah pun kenyang. Gendang gendut tali kecapi, kenyang perut senang hati. Oklah, mahu beradu. Gudnite uolls!!

Love, AA

Publish!!

posted from Bloggeroid

1 comment:

adianiez AIDA said...

apen di langkawi!!!!