Pages

Monday, October 29, 2012

~Wishlist Asben Yang Terlaksana~

Dah lama asben nak beli. Wishlist memang banyak tapi kenalah tunaikan satu persatu. Nak beli sekali memang takler. Kena dahulukan keperluan daripada kehendak. Bak kata orang ukur baju di badan sendiri. Kikiki...

Tadaaaa. Inilah wishlist asben yang sudah tercapai satu dalam list. Asben beli sendiri sempena besdaynya tempohari. Bini tak bagi hadiah dia belilah untuk diri sendiri. Kikiki. Kedekut punya bini. Bini tumpang jea. Hihihi. Inilah barangnya. Set home theater wishlist asben. So sekarang tengok tv kat rumah ala2 panggung wayang gitu. Lagilah payah nak ajak asben aku tengok wayang. Sound pun best jea nak2 bila layan drama adam dan hawa. Nak jugak!!!Kikiki..InsyaAllah kalau ada rezeki lain akan terlaksanalah wishlist-wishlist yang ada. Kena rancang setiap pembelian yang ingin dibuat.

No comments: