Tuesday, October 30, 2012

~900 Posts~

Assalamualaikum dan selamat pagi selasa.  Mulakan hari ini dengan bismillah dan senyuman yang paling manis.  Jika aura kita positif ke opis maka satu pejabat akan mendapat aura itu.  Semalam seharian suntuk di ofis tidak kunjung tiba mood baik aku.  Pagi tue ok jea tapi bila tak sedap perut memang agak hilang mood memandangkan member bergelak ketawa pun tiada.

Hari ini insyaAllah mungkin ok sikit dan diharap hari ini lebih baik daripada semalam.  Oklah tajuk entry aku 900 posts kan??Selalu nak lari tajuk aku nie kalau buat entry.  Tajuk tue menerangkan yang aku sudah tulis 900 posts sepanjang 3 tahun aku menjadi blogger.  Bloggerlah sangat ko tue kan.  Baru 900 posts dah kecoh.  Kikiki.  Orang lain dah beribu posts tak kecoh pun.  Inilah pencapaian yang aku buat.  Orang lain mesti lagi banyak menulis daripada aku.  Entry aku pun banyak berkisarkan diri aku dan juga keluarga.  Entry merapu pun ada jugak dan ada sekali-sekala terselit entry yang berdasarkan info.  So target aku nak capai 1000 posts by end of this year.  So lagi 100 posts aku kena tulis.  Mampukah aku untuk mencapai target aku itu??Mood, rajin dan idea perlu ada untuk itu.  Harap-harap tercapailah target aku.  InsyaAllah...







                                                                                               

4 comments:

cik dah faridah said...

kena wat entry selalu la...dang kut 100 entry jadi 1000...sy pun 100 lebih lagi nak 1000...heheh org lain agaknyer beribu2 dah kut...

Siti said...

post je pape..chayok

amieda said...

ok la tu...akk baru 200 entry..dah setahun...kena tunggu lagi brp tahun bru mencapai 900 entry ni...malas betul dak zuraida ni

.:fyzz:. said...

IAkhirnya br leh komen...chaiyok..mst leh 1000 n3