Pages

Monday, October 29, 2012

~Tiada Cerita Menarik Aidiladha~

Raya haji tahun nie memang non ado gambar. Raya pun kat rumah saje. Hari Jumaat raya haji aku sekeluarga di rumah. Mak ayah dan adik aku datang rumah. Aku masak nasi tomato sebab lauk pauk mak aku memang dah masak. Sebelah malam keluar pi jusco. Itu kisah hari jumaat. Kisah hari sabtu aku di rumah bersama ammar. Asben keje, adriana pi umah mil. Malam asben jemput aku pi umah mil sebab aku yang memang dasar pemalas malas nak pu sendiri. Memang malas nak drive. Penat lipat baju yang menimbun.

Ini jealah gambar yang ada sepanjang 3 hari. Makan kfc. Semalam kuar jenjalan dari tghari sampai ke petang. Asben cuti so bolehlah menghabiskn masa dan jugak duit. Berjalan ke mydin, family store dan tesco. Balik hujan lebat dan semua kepenatan. Itu jealah kisah untuk 3 hari aku dan keluarga.

1 comment:

inazamri said...

best gak kalau pekena kfc mlm ni.Dok balik kg raya asik dok makan daging je..tukar selera western best juga ni.