Wednesday, October 10, 2012

~Blog Pilihan Di Rancangan AKW~


Saje nak share kat blog pulak.  Hari tue dah share kat fb sebab nak buat entry kat blog rasa tak ada idea jea nak menulis tentang ini.  Tapi rasa sayang bila tak ditulis di sini sebab kat blog ini saje yang aku ada untuk tulis segala kenangan aku.  Jika tidak ditulis kenangan itu akan berlalu begitu sahaja.

Sebenarnya sudah lama cerita nie.  Dah basi pun cerita nie sebab masa nie berlaku dalam bulan Julai tempohari dan tak ada apa yang menarik pun.  Saje mencuba nasib menghantar email pada rancangan Apa Kata Wanita dan akhirnya blog aku tersiar di Rancangan AKW itu.  Seronoklah masuk tibi.  Hehehe.  Aku sempat rakamkan di kamera aku. 
Itu jealah pun ceritanya.






                                                                                                                     

3 comments:

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

Tahniah..glamer tu masuk tv,
ramai gak blogger yg masuk dlm rancangan AKW ni kan..:)

lurun namzar said...

tahniah,akak. :)

adianiez AIDA said...

Aida da lama x tgk tv1 :-)