Saturday, October 6, 2012

~Baking Bertemankan~

Salam dan selamat pagi sabtu.  Nak cerita apa yea?Baru berkesempatan nak update hujung minggu nie.  Godek-godek lappy jumpalah gambar aku baking minggu lepas.  Aku kan memang suka snap gambar macam-macam then barulah cari idea nak buat entry.  Hehehe..

Minggu lepas baking siapkan order daripada Ejan dan juga classmate aku.  Aku baking hari jumaat malam.  Aku memang suka buat kerja sebelah malam setelah semuanya tidur.  Baru aku boleh concentrate dengan kerja aku.  Kalau anak-anak belum tidur memang tak dapat nak concentrate.  Sorang nak itu yang sorang lagi merengek nak ini.  Anak oh anak. 

Tengklah keadaan dapurku yang berselerak.  Tajuk kat bertemankan apa erk??Semua dah tidur.

Nampak tak??Baking sambil layan Adam Hawa.  Tak abis-abis dengan adam hawa ko nie.  Aku kalau dah fanatik memang rupa ini.

See Adam Mukhriz.  Aweesome!!!Seronok jea baking sambil layan Adam dan Hawa.  Hehehe..

Sementara menunggu kek yang sedang dibakar haruslah layan cerita kalau tak nanti mata mengantuk.  Betul tak???Kek coklat moist lapis cheese inside the oven. 







                                                                                                                     

2 comments:

nabila zaremi said...

Waaa..baking sambil layan Adam Hawa..kalu saya lah,konfirm x menjadi kek tu bla tgok muka Adam Mukhris yg hensem tu...heheheh

Aleyn said...

Astro on the go tu...