Monday, November 14, 2011

~Exchange Love Part 2~

Kesinambungan cerita dari sini.  Macam cerita cinta pulak.  Ini part 2 okey.  Just nak cerita dengan siapa aku bertukar hadiah.  Selesai makan tengahari ada pertandingan karaoke.  Aku dah tentulah tak amik part.  Ada hujan turun pulak.  Selepas tue acara exchange love diadakan.  Nama kita dipanggil dan kita kena cabut nama siapa dalam balang.

Bila turn aku, nama Encik Kamaruzaman yang naik.   Kahhhh.  En zaman, dapat hadiah saya yea.  Macam pulak en zaman baca blog aku nie.  Buat kenangan yea.

Inilah time kami menukar hadiah.  En zaman dapat hadiah daripada aku.

Inilah pulak hadiah untuk aku.  Aku dapat daripada Faizah bahagian kewangan.  Tapi gambar tidak ada sebab masa tue wakil daripada faizah yang bagi sebab dia tak datang.  Orang dah dekat nak kawin tak boleh keluar rumah. :-)
Daripada sisi hadiah..
Inilah hadiah yang aku dapat.  Hari tue ada dapat hadiah saguhati.  Pasu seramik tapi dah pecah.  Siapa pecahkan???Siapa lagi kalau bukan si adriana.  Dia terjatuhkan masa pegangkan kotak tue.  Serba salah jugak adriana masa tue.  Berapa kali suruh aku bukak kotak tue nak tengok pecah ke tak?  Malam tue aku bukak masa adriana dah tido.  Saje letak atas meja.  Esok pagi dia tengok kotak tue.  Kata kat aku 'mama, dah pecahlah'.  Tak pelah bukan rezeki untuk aku.  Sekian.

Nota>>Cerita masa hari kejadian akan menyusul.  Belum ada mood nak cerita panjang-panjang.  Jiwa kacau bila dengar cerita daripada seorang kawan.

2 comments:

~aSFaLiZa~ said...

best nya dpt hadiah

adianiez AIDA said...

tahniah!
umah aida kalau fida dtg, memang takde hiasan. ada pasu, pecah. ada bunga, anak2 makan bunga. letak frame atas almari, pun pecah. hingga kan cermin kabinet tv pun skang ni menanti time utk tumbang jer...
hanya ada perabot besar. tu pun sofa da mintak nyawa baru !!!

nota kaki : klik & ziarah ~ AIDA'S HOME SWEET HOME ~