Pages

Friday, November 4, 2011

~Bila Malas Masak Beli Aje Family Dinner Box~

Minggu lepas, tekak aku nie tibe-tibe nak makan burger mekdi.  Kisahnya bila nampak budak-budak laki kat opis aku makan mekdi.  Satu opis bau mekdi.  Tergugat iman.  Nak-nak bila hari hujan badan pun jadi malas nak ke dapur.  Bukan masalah pembawakan yea.  Masalah tekak sendiri yang gatal nak makan.

Sebelum balik mesej asben kata rasa macam nak makan burger mekdi.  Tak dijawabnya.   Huhuhu.  Asben aku tahu yang bini nie memang suka makan fast food nie.   So, otw balik tue lepas dah amik anak-anak kat umah mak aku kita orang singgah kat McD.  Oh Mr M.  Take away jea sebab lecehler nak makan kat sana.  Orang tengah ramai.  Nak drive thru pun berderet.  Asben turun kononnya nak order kat dalam jea.  Beratur pun panjang.  Nak makan haruslah bersabar. 

Tak sangka pulak asben beli yang dalam kotak.  Macam perli jea bang.   Orang dah beli kita makan jealah.  Rezeki jangan ditolak.  Tak pernah lagi beli set nie..Makan sampai kenyang.

Tudia Family Dinner Box...

3 air dan ais krim tambahan.

Inilah isi dalamnya.

3 burger, 3 kentang dan 1 nugget

So, inilah resitnya.  Jimatlah kan.  Asben kata tahun depan baru makan lagi.  Hahahaha...

No comments: