Pages

Sunday, November 4, 2012

~Lain Yang Dirancang~

Lain yang jadi. Sob sob sob. Tadi rancang semua nak ikut ke opis papa. So tadi kuar rumah pukul 12 tengahari. Papa kata dia ada keje skit nak buat. So kami ikutlah sekali sebab dari opis kononnya nak terus beli pampers dan sebagainya.

Sebelum ke opis aku ajak asben singgah kenduri kawin pegawai kat opis jemput. Dah alang2 keluar dapatlah singgah. Inilah goodies kamu dapat. Lagi 2 bungkus dah abis dikerjakan adriana masa tunggu kat bengkel kete. Sebab ketelah apa yang dirancangkan tidak menjadi. Dari kenduri kawin nak ke opis papa tetibe kete asben problem brek. Brek apalah aku pun tak tahu. Sudahnya asben kata kena pi bengkel betulkan dulu. Dalam minggu nie da brp kali kete nie meragam. Merajuk kot kete nie dengan asben sebab asben kata nak tukar kete.

Sudahnya asben dropkan aku dgn ammar di Tesco. Dia suruh aku beli barang2 dulu. Adriana ikut papa sebab aku memang tak larat nak handle budak berdua tue. Tunggu punya tunggu asben tak call. Rupanya lama lagi. Adoilah ammar sudah meragam. Ada asben suruh aku buat apa yang patut. Aku try sms biras aku sebab rumah dia dekat tesco. Aku memang dah tak blh tunggu. Ammar merengek nak susu. Nasiblah dia pun otw nak balik rumah. Sedikit kelegaan di situ. Pi dekat bengkel asben then duduklah rumah biras aku sampai asben amik. Jam pun dah pukul 7 malam. Balik singgah umah mil itu pun tunggu lagi sebab mil aku balik kampung. Ari nie memang aku kena tunggu jea. Itulah kisahnya. Apa yang dirancang tidak menjadi. Hohohoho

1 comment:

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ila mmg suka g tesco hihi.. tapi tempat tue berantu.. tak pasal2 habis duit hihi