Pages

Sunday, November 25, 2012

~AdrianAmmar Ke Klinik~

Salam petang ahad. Semalam blog tidak berupdate dok kerana tidak ada mood. Mood masih tidak menentu. Oklah nak cerita hal anak-anak aku. Hari khamis lepas bawak adrianammar ke klinik untuk pemeriksaan bulanan. Kali nie adriana pun ada checkup jugak. Tarikh sepatutnya untuk adriana 26 november tapi alang-alang aku bawak sekali dengan ammar.

Ini nombor giliran kami hari tue. Menanti dengan penuh kesabaran.

Adriana dengan ammar dah bosan waktu nie. Lama sangat nak tiba giliran kita orang. Ammar dah tak reti dok diam.

Suasana di Poliklinik Peringgit yang selalu kami berkunjung untuk monthly checkup.

Buku rekod kesihatan adrianammar. Warna pink untuk nana dan biru untuk ammar. Checkup kali nie just timbang berat dan ukur ketinggian. Berat untuk adriana 15kg dan ammar 11kg. Yang lain aku tak ingatlah nak kena tengok buku balik ketinggian dia orang. Itu jealah cerita mengenai anak-anak aku di petang yang mendung ini. Mata nak terkatup jea. Ini checkup untuk adriana berusia 4 tahun 10 bulan dan ammar pulak 1 tahun 9 bulan. Sekian.

No comments: