Thursday, March 1, 2012

~Lagi Blogger Berkunjung Ke Rumah~

Nak cerita seorang blogger yang datang ke rumah aku hari sabtu lepas masa kami buat makan-makan.  Langkah kanan untuknya memandangkan blogger tersebut memang nak datang rumah aku sabtu lepas sebab nak hantar baucer KFC yang aku dapat masa blogger nie buat Giveaway. :-)

Siapakah beliau??Blogger yang aku maksudkan adalah Aida.  Sebenarnya dah pernah jumpa 2 kali di luar tapi tidak berkesempatan nak bergambar.  Itu pun just tegur gitu-gitu aje.  :-)

Aida sampai di rumah aku sebelah petang.  Datang bersama suami dan dua orang puterinya.  Jumpa jugak akhirnya 2 orang puterinya dengan AdrianAmmar.  Kebetulan Aida nie satu opis dengan asben aku pulak.  Tapi aku kenal Aida memang dari dunia blogger.  Yea kan aida.  Kecik sungguh dunia nie.

Oklah, jom tengok gambar yang sempat aku amik hari tue.  Ada 4 keping gambar.  Jom tengok gambar-gambar kami.

Masa nie Aida sedang melayan anak-anaknya yang nak kek.  Kek Angry Bird.

Oklah sekarang gambar kami pula beramai-ramai.  Bila dah bergambar ada budak-budak macam nielah jadinya.

Masih belum ok lagi gambarnya.

Akhir sekali, baru ok.  Semua memandang pada kamera.  Pandai photoG nie amik gambar.  Good job!!!Hehehe.





                                                                                                                       

3 comments:

fizafantagirO said...

Wah .. best kan . kawan di alam maya jumpa di alam nyata .. hihihi

Kakzakie said...

Seronok dapat makan dgn teman blogger... nikmat dia lain kan...

adianiez AIDA said...

suka nye... suka nye... suka nye... suka nye... suka nye... suka nye sebab gambo i dan anak2 masuk blog fyda and apen :)