Thursday, March 22, 2012

~Debaran Pertama Sudah Lepas~

photo courtesy of Wreckful Oh Dibah

Entry aku 2 hari lepas yang di SINI mengenai debaran yang bakal dilalui, satunya telah pun ditempuh.  Semalam anak buah aku Miss Dibah telah pun mengambil keputusan SPMnya.  Alhamdulillah anak buah aku dapat keputusan 7A 2B.  Tahniah buat dibah!!!!Gambar di atas diambil dari blognya sendiri.  Dibah, bibik cilok gambar ko.  Yang bertudung biru tue anak buah aku.  Dah request kat aku suruh buatkan kek dan spageti untuknya.  No hal yea..Tunggu erk kek dan spageti untukmu...:-)
Sekarang sedang menunggu debaran yang kedua.  Selagi tak selesai, memang tak senang duduk.  Nak buat apa pun tak boleh.  Apa pun tak boleh!!!Nak tahu pasal apa tunggu next entry ok.  Rasa-rasanya korang baca tak??Baca tau!!!:-)





                                                                                                                          

3 comments:

Kakzakie said...

tahniah buat Dibah...

N3 kalau publish siang kakak ada peluang baca kalau malam kakak tak buka lappy mahupun pc...

Dibahbihbohbuhbeh said...

hehehehehehehehehehehe, maceh aunty fyda yang hot meletup versatile dan mantop. :D

adianiez AIDA said...

sama result dgn anak buah aida :) anyway, tahniah to dibah.