Pages

Friday, March 2, 2012

~Makan KFC Guna Voucher~

Inilah voucher yang aku dapat daripada blogger Aida.  Ada 5 keping semuanya its mean 5 set hidangan yang berlainan.  Sangat teruja.  Harganya untuk set berkenaan lebih murah daripada biasa.  So, isnin lepas kami anak-beranak pegi makan KFC menggunakan voucher yang kami dapat.  Malas nak masak malam tue.  Kami order yang SET 1.

Inilah SET 1 yang kami order.  Untuk set ini, ada 5 ketul ayam, mashed potato dan 2 air ais lemon tea.  Kalau tak silap harga SET 1 nie RM21.00.  Sennya aku tak ingat.  Masa tue lupa nak snap gambar.  :-)

Masa untuk menikmati hidangan.  Tengoklah dua beranaks ini.  Makan dengan penuh ketekunan.  Adriana memang suka mashed potato.

Ammar makan mashed potato.  Papa suap ammar sebab keje mama asyik nak snap gambar aje.  Nama pun blogger kan.  Kenalah ada gambar.  Poyo!!!

Selesai makan, kami bergambar pula.  Kali nie gambar mama wajib enterframe.  Sangat suka gambar ini sebab ammar senyum.  Ada yang kata ammar bukan senyum, ammar ketawa.  Ada pulak yang kata ammar tersengeh.  Siapakah orang yang berkata-kata itu?Sendiri mahu ingat.  Hehehe..Jangan marah no.  Apa-apa aku suka tengok ammar.  Susah nak tengok dia senyum.

Ammar sekarang sudah tak reti nak duduk diam.  Letih dibuatnya.

Tengoklah kakak.  Papa yang suruh adriana posing macam gini.  Hehehe.  Sejak bila papa tukar profession jadi photoG.

Last picture daripada mama dan ammar. Kami pula posing macam nie.  Masa nie tengah tengok apa ntah.  Dah lupalah. :-)

Note : Buat Aida, kami dah guna voucher KFC tue.  Nanti lepas gaji boleh makan KFC lagi.  Tapi sekeping saya bagi pada Kak Nisah sebab banyak sangat vouchernya takut tak sempat nak gunakan sebelum 31st nie.  Sayang pulak kalau tak guna.  Boleh kan??:-)







                                                                                                                      

2 comments:

adianiez AIDA said...

suka nye hati korang da guna. tu je la aida dpt bagi. sebab aida dpt byk voucher tu ari tu. abis da semua bagi kat org :) as a gift...

Cho Zila said...

memang kfc selalu der voucherkan.. sekarangni kfcpun boleh tahan mahal gakkan.. kalau der voucher best sikit...